YGK upredenice – za savršene prezentacije i daleke izbačaje

Japanska tvornica poznata je i cijenjena od ribolovaca širom svijeta te spada u sam vrh ponude jer nudi u svojim fino upletenim nitima sve što i najzahtjevniji ribolovci očekuju od kvalitetne upredenice

Napisao i snimio Igor Virag

YGK - upredenice

Spinning, jigging, popping – u svim svojim oblicima traže od upredenica finoću, glatkost, gipkost kako bih prezentacija određene varalice ili jiga bili što kvalitetniji te zabačaji što dalji, a opet i maksimalnu snagu koju nam odabrani promjeri mogu pružiti. Jedan od vodećih svjetskih brandova je japanski YGK koji svojom ponudom zadovoljava ribolovce svih nivoa i načina ribolova, a posebno one najzahtjevnije odnosno za najekstremnije discipline poput jigginga i poppinga. Monster Bite Fishing Tackle, tvrtka iz Domžala predstavio nam je te jako bitne dijelove ribolovne opreme, a svoje police napunio je već poznatim modelima, ali i novitetima te japanske cijenjene tvornice tako da ribolovci bilo slani ili slatki mogu lako odabrati njima najbolje opcije. Nude se modeli koji pokrivaju sve od ultra lighta pa do teškog poppinga i jigginga. Spineri i shore jiggeri svoje role mogu napuniti sa nekoliko modela koje predstavljamo.

YGK G-SOUL UPGRADE X8 – tiha, tanka i svilena upredenica s osam niti koja osim finoće odlikuje velika nosivost te daleki izbačaji, a nudi se u PE 0.6, 0.8, 1, 1.2, 1.5, 2 i 2.5, na kalemima od ima 200 metara.

YGK G-SOUL WX8 – nam dolazi na kalemima po 150 metara u dimenzijama PE 0.8, 1 i 1.2, a odlikuje ju još veća nosivost i finoća od X8.

YGK GesoX WX8 Super Strong Turnament  – nova je YGK upredenica i svi koji su je probali imaju samo riječi hvale. Probat ćemo je i mi vrlo skoro, a dolazi na kalemima od 160 metara u dvije dimenzije, odnosno PE0.8 i 1, dok PE 0.6 uskoro stiže na police.

YGK G-SOUL SUPER JIGMAN X8 – je multicolor upredenica velike nosivosti, a kalemi su namotani s 200 metara u dimenziji PE 2 i 2.5 te 300 metara sa PE 3 i 4.

YGK GALIS ULTRA JIGMAN WX8 – dobro je već poznata i kvalitetom dokazana jigerska upredenica. Namijenjena je najekstremnijim jigerima širom svijeta koji od upredenice traže ogromnu snagu u što manjem promjeru, a dolazi u spojenim špulama po 100 metara tako da se vaše role bez problema pune do vrha odnosno maksimalnim kapacitetom. Na vama je da odaberete optimum za vaše potrebe, a izabrati možete od PE 4 pa do PE 8.

YGK - upredenice

Casting i popping tehnike imaju svoje favorite u modelima poput nove YGK SUPER CASTMAN WX8 BLUE SPECIAL koji svojim diametrima zadovoljava sve od težeg shore jigginga (PE 2, 2.5 i 3) pa do teškog poppinga i sl. (PE 4, 5 i 6). Dolazi na špuli od 300 metara, a ako vam to nije dovoljno materijala na vašoj roli onda planetarno slavna YGK GALIS ULTRA CASTMAN WX8 FULL DRAG je odličan izbor jer i ona dolazi na spojenim špulama po 100 metara pa ako ima potrebe i prostora, vaše role mogu primiti još materijala. PE 4,5,6 i 8 dovoljno govore za kakve bitke i za kakve velike ribe je namijenjena. Ako želite baš tu istu, ali tanju, police Monster Bite-a imaju i to. Pakiranje je na špuli od 300 metara, a PE 2, 2.5 i 3 nudi vrhunsku upredenicu sa kojom vaše bacačke sposobnosti dolaze do pravog izražaja. YGK za svoju proizvodnju koristi najnovije tehnologije obrade materijala, pletenja i premaza, a osim bacačkih performansi odlikuje ju i velika trajnost i otpornost. YGK osim upredenica ima na policama MB-a i odličnu ponudu absorbera (nylon shock, fc absorber i slim&strong fc absorber), koji osim cijenom mame i svojom kvalitetom.

YGK GALIS FC (100%) ULTRA ABSORBER INFINI SLIM&STRONG – je njihov novitet i vrhunski proizvod, a nosivost u odnosu na promjer im je više nego odlična. (Npr 30 libri je 0,435 milimetra) Dolazi u pakiranju od 30 metara i svatko će si naći odgovarajuću debljinu jer nudi se u rasponu od 15.5 do 77 libri. (15.5, 19, 24, 30, 41, 52, 66 i 77 libri).

YGK GALIS FC ABSORBER – je upakiran po 60 metara u libražama od 20 do 70, dok 100 i 130 libri dolazi u pakiranju od 50 metara.

YGK GALIS SHOCK LEADER – je pakiran po 50 metara, a ponuda nudi 35, 50, 60 i 80 libri nosivosti.

Vrhunske stvari iz te cijenjene japanske “kuhinje” dostupne su vam po odličnim cijenama u Monster Bite shopu, a njihova web prodaja omogućuje vam da uz koji klik miša kroz dva radna dana dobijete “slatki” paketić na vašoj adresi. Ponudu i cijene najjednostavnije provjerite na www.monster-bite.com ili na telefon (+386)041/355-606.