SUZUMAR čamci

SUZUMAR čamci

Puhani čamci SUZUMAR zasigurno predstavljaju idealan izbor za najednostavniji način izlaska i uživanja na moru ili kopnenim vodama. Dok će mnogim nautičarima predstavljati kvalitetan izbor kao pomoćni čamac većim plovilima. 12 čamaca, u rasponu dužine od 2,3 do 4,2 metara, koji dolaze sa četiri moguće vrste podnica, omogućiti će odabir idealnog čamaca prema Vašim potrebama. Tim više što su čamci (prema Suzukijevim specifikacijama) osmišljeni kako bi zadovoljili zahtjeve evropskih entuziasta plovidbe za kvalitetno građenim plovilom.Suzukijevi su čamci vrlo stabilni i jednostavni za rukovanje, razlog zbog kojeg su osvojili brojne nagrade specijasliziranih časopisa, uključujući i ’Yachting Monthly Best Buy’ i ’MBM preporučuje’.Upareni sa Suzukijevim vodećim prijenosnim 4-taktnim motorima, paket SUZUKI/SUZIMAR je pristupačano riješenje Vašoj potrebi za puhanim čamcem.Sva plovila su izrađena od izdržljive armirane troslojne PVC tkanine, posjeduju tri zasebne zračne komore te puhanu kobilicu, što garantira sigurnost i učinkovitost u plovidbi. Svi modeli dolaze sa inox opremom, klupicom, veslima, setom za popravak, nožnom pumpom i torbom. Na raspolaganju je i velik izbor dodatne opreme.

_logo SUZUMAR_rgb_Path

SUZUMAR – 12 čamaca, u rasponu dužine od 2,3 do 4,2 metara

SUZUMAR 230KIB I 265KIB — puhana podnica

Suzumar čamci 230 i 265 imaju robusne cijevi i gumeno ojačanje uzduž kobilice, što ih čini lako upravljivim i daje veću stabilnost. Mogu se jednostavno smotati u torbu za jednostavni transport i skladištenje.

SUZUMAR 290AFL , 320AL , 360AL , 390AL — aluminijska podnica

Dostupni od 2,9 do 3,9 metra. Suzumar modeli sa aluminijskom podnicom su mali i dovoljno kompaktni, jednostavnog rukovanja, a pružaju ugođaj prave sportske vožnje. Izvedba kobilice nudi impresivnu stabilnost i kontrolu, te će i manji Suzuki motor pouzdano voditi čamac brzo i uz postojano zadržavanje pravca.

Lagani aluminijski nosači poda imaju visoku trajnost a održavanje je jednostavno, uz to pružaju izdržljivost potrebnu za zahtjevnije uvjete korištenja. Kao i svi Suzumar, i ovi čamci imaju tri neovisne zračne komore što pruža dodatnu sigurnost.Prostrani i udobni, ovi čamci su pogodni kod korištenja za duge i kraće plovidbe.

Suzumar_DS-350-RIB_3

SUZUMAR 270RIB I 310RIB — stakloplastična podloga

Suzumar RIB osigurava stabilnu vožnju s velikim performansama. Stakloplastična rebra ojačane smole (GRP) čine trup lakšim od tradicionalno dvostruko profiliranog trupa i, budući da je izveden kao jedan komad , nudi jednostavnije rukovanjanje.

Ova izvedba trupa je idealna za male čamce namijenjene obiteljskoj zabavi ili kao pomoćna plovila za veće jahte.

SUZUMAR 310VIB, 350VIB — tvrdo puhana “V“ podnica

Nova je to generacija elegantnih čamaca koji kombiniraju prednosti čamaca na napuhavanje, jednostavnost prijevoza, skladištenja i brzo sklapanje, s performansama puhanih čamaca sa tvrdim dnom ( RIB ). Tvrdo puhani V-trup daje krutost i snagu koja se obično povezuje s konvencionalnim stakloplastičnim trupovima.

Izgrađen kako bi osigurao obiteljsku zabavu i sportske akcije,najekonomičniji je u kombinaciji čamac / motor paket, 3,1 do 3,5 metara dug čamac sa visoko performansnim Suzuki 4 – taktnim vanbrodskim motorom. V-trup daje veliku stabilnost na svim brzinama i u težim uvjetima korištenja. Podnica uključuje trim zrcalo na napuhavanje, koje pridonosi brzom glisiranju, izvanrednoj stabilnosti i pruža dodatni uzgon na krmi, čime po potrebi omogućava opremanje snažnijim motorima.

_ Tablica 2014.cdr

Informacije:

E-mail: motonavis@motonavis.hr
tel. +385 (0)51 213 955
GSM +385 (0)98 207 655
fax +385 (0)51 213 899