Saver 750 Walk Around

Saver 750 WA nije samo novi model Walk Around serije, kod njega je revidirana shema koja godinama karakterizira modele ove serije. Trup glisera dobio je moderniju I ozbiljniju liniju. Ovaj luksuzni gliser putnike mazi sa dva velika sunčališta I kabinom ispod pramca te pruža nenadmašan osjećaj krstarenja. Čamac je premijerno predstavljen na sajmu u Düsseldorfu u siječnju 2016.

Saver 750 WA

Novi stil za WalkAround plovilo, upravljačka konzola, bočne stranice i paluba mekših su i obuhvatnijih linija. Bočno uz upravljačku konzolu nalaze se stepenice koje vode na pramčano sunčalište, krmeni kokpit opremljen širokim klupom L oblika, koja se po porebi može pretvoriti u dodatno sunčalište. Skipersko sjedište je opremljeno spremištem, u kojem je sudoper a predviđeno je i za ugradnju plinskog kuhala i fižidera. Kabina je opremljena dvostrukim ležajem s umetkom u sredini, kad se umetak izvadi moguće postaviti stol. Nasuprot toaletnog prostora, koji je izveden u zasebnoj prostoriji, nalazi se poveći ormarić. Široka bočna okna čine kabinu svijetlom, te su opremljena zastorima kojima je moguće kabinu zatamniti.

Saver 750 WA

Saver 750 WA_02

Na krmi, sa obje strane motora, prisutne su male krmene platforme obložene tikovinom. Radi većeg konfora i boljeg estetskog dojma tikovinom je obložen i kokpit.

Teh.karakteristike_Saver 750WA