Ribe vole Shout

Izbor na policama MB jiggere ostavlja bez daha, a ponuda je pojačana kompletnim asortimanom Shout jigova, kabura, assista te ostalog neophodnog sitnog pribora za sigurne borbe sa morskim predatorima

Napisao i snimio Igor Virag

shout

Ribolovna butiga Monster Bite iz Domžala kraj Ljubljane poznata je da svojom ponudom usrećuje sportske ribolovce, a posebno one koji vjeruju u lovnost jiga u svim njegovim oblicima i varijacijama. Konstantni rad na što boljoj ponudi napunio je njihove police poznatim japanskim brendom Shout tako da ljubitelji ovih lovnih jigova i kvalitetnog popratnog asortimana imaju slatke brige oko odabira svojih favorita. Od već poznatih po svojoj lovnosti Slide Actora koji je svoju slavu na Jadranu donio na blitveničkim gofovima ( 120, 160, 200 i 240 grama i 4 boje) tu je i cijela paleta starih i novih modela. Na policama su izloženi jigovi za brzi power jigging koji se ističu tankim i dugim tijelom, modeli za slow pitch i mekše i sporije prezentacije koji mame oblikom i bojama te nekoliko casting modela namijenjenih obalnim i pučinskim igricama.  Police MB krase modeli poput CRANDLE u gramažama od 80, 100, 150 i 200 grama, LANCE sa ponudom u 80, 100, 130, 160, 200, 250 i 300 grama, popularni STAY od laganih 60, 80  100, 130, 160 grama pa do onih teških za predatore iz dubina od 200 i 300 grama. Tu je i WIDTH  u težinama od 100, 140, 180 i 210 grama te SHIWER od 30, 40, 60 i 80 grama te DANGAN, odličan casting izbor u 10, 20, 30 i 40 grama koji svoju paletu je proširio i micro jigovima MAME DANGAN (3 i 5 grama) i SPARROW DANGAN.

Uz takvu odličnu ponudu jigova koji su ponuđeni u nekoliko najtraženijih i najlovnijih boja tu su i Shoutove popularne SLIDE ANSWER kabure koje svoje ribice traže u gramažama od 45, 60, 75 i 90 grama i tri boje.

 

Shoutov assist blok nudi ono najbolje iz njihove ponude, a izdvajaju se već provjereni jednostruki i dupli assisti u svim mogućim veličinama i dužinama tako da vaši jigovi imaju optimalan rad, sigurno penetriraju i vade ribu do broda. Želite li sami raditi svoje idealne kombinacije tu je provjereni izbor udica, vrtilica, split i solid ringova velike nosivosti. Shoutova ponuda tu ne završava već na policama MB-a možete pronaći i popratni jiggerski asortiman poput torba za jigove i opremu u nekoliko veličina, kapa, šiltova, rukavica i slično, a tu je i Shoutov Line Holder za vezanje strong knot čvora na primjer. Spravica koja nam omogućuje sigurno zatezanje jakih čvorova odlična je stvar i dobro dođe kod slaganja naših sistema za jigging, a i ostale tehnike ribolova. Uz Shout asortiman, police su dopunjene uz sve ostalo i sa provjereno lovnim Evergreen Javeline Jet  jigovima, a dostupni su u par gramaža, od 7 do 120 grama. U ponudi je i BlueBlue Conifer, Haoli Slim&Long te ostali njihovi modeli, Xesta Slippy, Flap, (100, 120, 150 , 180 i 200 grama), MicroBee te sva ostala sila lakih i teških šarenih metala čeka vas na već poznatoj adresi u Domžalama. Ako vam udaljenost od shopa odnosno posjet ovom jiggerskom raju stvara problem onda vam njihov web shop (www.monster-bite.com) nudi cijelu ponudu pa sa par klikova mišem snovi postaju java te vaše ribe definitivno više mirno ne spavaju.