NOVI SUZUKI DF175AP i DF150AP

…oni koji će Vam pružiti vrhunska uzbuđenja i zadovoljstvo

Novi DF175AP i DF150AP proizašli su iz većeg, nedavno redizajniranog DF200AP, četverocilindričnog motora koji ostvaruje snagu i performanse V6 motora. Novi motori razvijeni su tehnološki na istoj razini i s vrhunskim mogućnostima kao i DF200AP.

NOVI SUZUKI DF175AP/DF150AP

Suzuki DF150AP/DF175AP-dvojac za vrh

Tijekom sajma u Genovi Suzuki je upriličio svjetsku premijeru novih četiritaktnih modela DF150AP i DF175AP koji u svakom pogledu pomiču tehnološke granice.

Novi Big Block motori raspolažu sa zapreminom 2867 cm3 te visokim omjerom kompresije od 10,2:1 omogućavajući bolje ubrzanje i veći okretni moment pri svim režimima plovidbe. Precizno elektronsko ubrizgavanje goriva (EFI) u kombinaciji sa Lean Burn Control sustavom rada sa osiromašenom smjesom goriva štedi do 15% goriva. Variable Valve Timing sustav promjenjivog vremena upravljanja ventilima omogućava više snage na višim okretajima te veći okretni moment pri nižim i srednjim okretajima. Novost je i poklopac motora, po uzoru na snažniji DF200A, sa većim usisnikom zraka. U kombinaciji sa poludirektnim usisom zraka, koji motor opskrbljuje hladnijim zrakom, i usisnom granom promjenjive duljine sportske performanse motora su zagarantirane. Offset Driveshaft izmaknuta pogonska osovina pomiče težište motora više u kokpit pri čemu je manje opterećeno krmeno zrcalo. Dvostupanjska redukcija omogućava veliki prijenosni omjer od čak 2,50:1 što je uverljivo najviše u klasi čime se ostvaruje mogućnost zakretanja većih propelera ostvarujući veći potisak. Novost je i ekskluzivni Suzuki Key Less sustav startanja bez ključa, kao jedini u klasi, koji zaključavanjem motora onemogućava krađu. Suzuki Selective Rotation, mogućnost da isti motor uz prekret može biti lijevookretni ili desnookretni također je važan novitet. Da bi plovidba bila uglađena brinu se Suzuki Precision Control digitalne komande omogućavaju tihe i precizne pomake.

Novi je i dizajn boja i uzoraka, takozvana Pearl Nebular Black nijansa daje više sportskog štiha. Dakle, novi motori prava su tehnološka riznica.

NOVI SUZUKI DF175AP/DF150AP NOVI SUZUKI DF175AP/DF150AP NOVI SUZUKI DF175AP/DF150AP NOVI SUZUKI DF175AP/DF150AP NOVI SUZUKI DF175AP I DF150AP NOVI SUZUKI DF175AP i DF150AP

INFORMCIJE

www.motonavis.hr